12th august 2022
Home » Ultima găselniţă a primarilor din Dâmboviţa: n-au canalizări sau drumuri, dar vor ANL-uri sau bazine de înot

Ultima găselniţă a primarilor din Dâmboviţa: n-au canalizări sau drumuri, dar vor ANL-uri sau bazine de înot

de reporterpenet

anl-nelocuite-2

Primarii din mai multe comune dâmboviţene visează la bazine de înot sau ANL-uri. Dorinţele edililor au ajuns la urechea preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care a spus că sunt şanse mari care aceste solicitări să rămână doar pe hârtie: „Nu se poate că ceri locuinţe ANL la Cornăţelu, acolo unde este cea mai îmbătrânită populaţie din judeţ”.

În Baza de date a Companiei Naţionale de Investiţii, la cererea de cămine se află Bezdead şi Pietroşiţa. Din septembrie se vor finanţa căminele culturale de la Cândeşti şi Cândeşti Vale, Comişani, Valea Mare.

30 de primari din Dâmboviţa vor sală de sport

„Mă preocupa problema sălilor de sport. M-am dus şi eu şi am stârns toate datele centralizate. Sunt vreo 30 de solicitări de săli de sport. Eu cred că prioritare sunt localităţile mari ale judeţului. Aici mă refer la Moreni, la Găeşti, la Voineşti, Corneşti, Potlogi şi Dragomireşti, acolo unde există un număr mare de copii. Am constat cu surprindere propuneri de bazine de înot la Iedera şi Poiana. Aberaţii totale. Aici trebuie să aibă prioritate tot oraşele şi localităţile mari”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJ Dâmboviţa.

Acesta a spus că în 2014 vor fi terminate 20 de apartamente ANL la Titu. „Ei sunt cei mai avansaţi, au deja şi un contract încheiat. Mai vrem să finalizăm 11 apartamente la Aninoasa. Mă preocupă să prindem în proiect anul acesta oraşele Găeşti şi Moreni.
Am constatat şi aici nişte aberaţii pe care nu le credeam posibile. Am întâlnit solicitări de construţie de locuinţe ANL la Râul Alb, la Cornăţelu, la Şelaru, la Hulubeşti. Vom peria la un moment dat lista aceasta. Eu cred că trebuie să ne preocupe construcţia de locuinţe acolo unde este cerere. Nu poţi să ceri locuinţe la Cornăţelu când studiul ne arată că are cea mai îmbătrânită populaţie din Dâmboviţa, sau la Râul Alb, unde sunt 1000 de cetăţeni, nu de gospodării”, a mai spus Ţuţuianu.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult