25th septembrie 2021
Home » Un angajat ASSMB condamnat pentru tentativă de omor, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administraţie ale spitalelor

Un angajat ASSMB condamnat pentru tentativă de omor, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administraţie ale spitalelor

de reporterpenet

Potrivit ziarului Gândul, printre oamenii pe care Horia Tomescu i-ar vrea în consiliile de administraţie ale spitalelor se numără şi Răzvan Marian Apostol, care ar fi fost condamnat în anul 2004 pentru tentativă de omor.

Proiectul de buget al Primăriei Bucureşti a fost blocat, după ce consilierii USR-PLUS au refuzat să-l voteze. Potrivit surselor publicaţiei citate, motivul este acela că primarul refuză să-i dea dreptul la semnătură lui Horia Tomescu în privinţa spitalelor.
Ziarul Gândul relatează că Răzvan Marian Apostol şi-ar fi atacat iubita în anul 2004, atunci când avea 20 de ani. Jandarmii ar fi reuşit să-l imobilizeze, iar fosta sa iubită ar fi ajuns la Spitalul Militar Central, unde a fost operată de urgenţă.
Întrebat de jurnalişti dacă el este cel despre care a relatat presa în anul 2004 că şi-a atacat iubita, Răzvan Marian Apostol ar fi răspuns „Acum sunt un alt om”.
Potrivit surselor, Apostol a ajuns la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, unde a fost numit şef serviciu la câţiva ani după ce şi-ar fi terminat de ispăşit pedeapsa.
Proiectul de buget al Primăriei Capitalei a fost respins miercuri, după ce nu a fost votat de consilierii USR-PLUS. Nicuşor Dan s-a declarat nemulţumit că partidul nu şi-a lăsat consilierii să voteze şi a afirmat că aşteaptă de la nemulţumiţi să vină cu propria variantă de buget.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri seară, că nu s-a discutat în coaliţie despre bugetul Capitalei, dar a vorbit cu liderul USR Dan Barna şi au covenit să medieze situaţia, dacă este cazul.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult