30th iunie 2022
Home » Un bărbat a fost bătut și tâlhărit de amicii pe care i-a cinstit la un bar

Un bărbat a fost bătut și tâlhărit de amicii pe care i-a cinstit la un bar

de reporterpenet

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost bătut și tâlhărit de doi prieteni mai tineri, cu care a băut și a mâncat. Bărbatul tocmai luase salariul și avea la el 1.000 de lei, bani din care, spune el, a plătit consumația la restaurant.

Pe drumul spre casă, unul dintre cei doi tovarăși de pahar l-a bătut și i-a furat și banii pe care îi mai avea. Mai grav este că bărbatul are și o operație la cap suferită în urmă cu câteva luni.

Scena s-a petrecut în comuna dâmbovițeană Corbii Mari, satul Ungureni. Cei trei au petrecut la un restaurant din zona, iar tâlhăria a avut loc la câteva zeci de metri mai departe.

FOTO: Facerea de bine nu miroase-a bine / Bărbatul care a făcut cinste

FOTO: Facerea de bine nu miroase-a bine / Bărbatul care a făcut cinste

„Am fost la popas în ziua respectivă, tocmai luasem salariul. Acolo am băut, am mâncat, am terminat, când am plecat acasă, la 300 de metri, m-a luat la bătaie și mi-au luat banii din buzunar. Cu picioarele și cu pumnii m-a bătut”, spune Vasile Tănase, victima.

Bărbatul spune că după ce a fost lovit cu pumnii și picioarele a fost lăsat acolo și că a ajuns singur până acasă, cu greu.

Loviturile au fost cu atât mai grave cu cât bărbatul a suferit o intervenție chirurgicală la cap, în luna septembrie, în urma unui accident rutier. Rudele spun că toată lumea știa de operația la cap și că puteau să-i ia doar banii fără să-l lovească.

Bunicul tânărului de 23 de ani, își apară nepotul și spune că e băiat cuminte și că niciodată nu a fost implicat în scandaluri, ba mai mult că nici nu i-ar fi furat vreun ban tovarășului de pahar.

Tânărul a refuzat să se apere în față presei și a preferat să nu comenteze nimic.

Acesta este acuzat de tâlhărie calificată și a fost arestat prevenit pentru 24 de ore. Ulterior a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, care a decis arestarea preventivă a sa timp de 30 de zile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult