29th noiembrie 2021
Home » Un deținut este căutat în toată țara după ce a fugit de la un punct de lucru din Găești VIDEO

Un deținut este căutat în toată țara după ce a fugit de la un punct de lucru din Găești VIDEO

de reporterpenet

S-a dat alarma la Penitenciarul Găești, din Dâmbovița, după ce un deținut în vârstă de 43 de ani, aflat în regim deschis, a plecat de la firma la care lucra în afara pușcăriei. Oamenii legii au făcut filtre în tot județul și au răspândit în presă și fotografia bărbatului care, acum, este căutat în toată țara.

Totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 13.00, în Găeşti. Deţinutul în vârstă de 43 de ani lucra la o firmă de dezmembrări electrocasnice – frigidere.
A fost închis pentru o pedeapsă de trei ani şi jumătate, din care mai avea de executat doi. A fugit în jurul orei 12.00. Anchetatorii ştiu că avea şi haine de schimb la el, motiv pentru care cred că a premeditat totul.
Nu se cunoaşte, deocamdată, motivul pentru care a recurs la acest gest. Oamenii legii au împânzit tot judeţul şi au organizat filtre la toate intrările şi ieşirile din localităţi.
La nivelul Pentenciarului Găeşti a fost deschisă o anchetă.
„Nu a avut abateri, era un deţinut problemă, având în vedere că  deţinutul respectiv participa la activităţi lucrative exterioare locului de deţinere.
Sunt anumite condiţii pe care deţinuţii trebuie să le îndeplinească, inclusiv partea de comportament”, ne-a spus Ionela Ispas, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti.
    
Semnalmentele bărbatului sunt: 1,68 m înălţime, statură atletică, ochi căprui, păr negru drept, sprâncene stufoase, ten măsliniu. Era închis pentru furt. Deţinutul a fost dat în urmărire la nivel naţional.
Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
Pentru fapta sa, bărbatul riscă să mai stea după gratii încă şase ani.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult