30th iunie 2022
Home » Un pompier a salvat o pisică rămasă captivă într-o plasă de protecție. „Fiecare viață contează”

Un pompier a salvat o pisică rămasă captivă într-o plasă de protecție. „Fiecare viață contează”

de reporterpenet

O pisică a fost salvată de pompierii dâmbovițeni după ce a rămas blocată în câteva fire dintr-o plasă de protecție. Misiunea neobișnuită a fost încheiată cu succes de către pompierii din Răcari.

Salvatorii de la Garda Răcari au intervenit pentru a salva o pisică rămasă blocată în câteva fire dintr-o plasă de protecție.

„Pompierul care a salvat pisica a fost aplaudat la scenă deschisă de cetățenii care au asistat la întreaga operațiune de salvare a pisicii. Acesta a urcat până la pisica rămasă blocată și, cu grijă, a reușit să o desprindă dintre firele încâlcite. Aceasta, imediat ce a atins pământul a zbughit-o către casă. Colegul nostru a fost aplaudat de către cetățenii care au asistat la operațiunea de salvare”, au transmis pompierii dâmbovițeni”, a precizat ISU Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult