26th octombrie 2021
Home » Un şofer român de TIR a băgat spaima în colegii de breaslă. A fost prins furând motorină dintr-un alt tir

Un şofer român de TIR a băgat spaima în colegii de breaslă. A fost prins furând motorină dintr-un alt tir

de reporterpenet

Șoferul unui TIR înmatriculat în Dâmbovița a fost protagonistul unui episod rușinos, după ce a fost surpris furând motorină dintr-un TIR condus tot de un român. Hoțul şi-a abandonat camionul, într-o parcare de pe o autostradă din Franţa, şi a fugit.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva nopţi, pe autostrada A7 din Franţa, în parcarea Aire de Montelimar, în zona oraşului Montelimar, potrivit antena3.ro

Suspicios, după ce pe internet au fost publicate numeroase postări ale unor şoferi români care atrăgeau atenţia asupra unor hoţi de motorină care circulă cu TIR-uri înmatriculate în Dâmboviţa sau în Argeş, şoferul român lângă care a parcat românul cu TIR-ul de Dâmboviţa a stat la pândă toată noaptea.

Imaginile au fost publicate, tot pe Facebook, de Geo Lefter, acesta precizând că imaginile au fost primite de la şoferul implicat în eveniment.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult