30th iunie 2022
Home » Un supermarket din Târgovişte va începe în curând livrarea la domiciliu

Un supermarket din Târgovişte va începe în curând livrarea la domiciliu

de reporterpenet

mega-i-fdc

Un supermarket de renume aduce pentru prima dată în România conceptul de livrare la domiciliu şi pentru acest segment. Magazinul de produse congelate al companiei, AB Cool Food, oferă de curând această posibilitate.

Este vorba de Retailerul belgian Mega Image. Este prima dată pe piaţa locală când un operator de supermarketuri decide să ofere serviciul de home delivery clienţilor săiPentru a putea comanda mâncare congelată de la AB Cool Food, clienţii trebuie să intre pe site-ul magazinului, să îşi selecteze produsele dintr-un catalog virtual, iar apoi să completeze un formular sau să sune la magazin pentru a i se prelua comanda. Plata se face cash, la livrare, clienţii având posibilitatea de a primi alimentele comandate în aceeaşi zi sau în ziua următoare.

Detalii suplimentare

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult