29th noiembrie 2021
Home » Un tânăr cu chef de „tandrețuri” a intrat peste vecina sa în timp ce dormea alături de iubit. Ce a ieșit…

Un tânăr cu chef de „tandrețuri” a intrat peste vecina sa în timp ce dormea alături de iubit. Ce a ieșit…

de reporterpenet

Imagini pentru sexualitate

O femeie de 36 de ani, din comuna dâmbovițeană Lucieni, a trăit spaima vieții. În timp ce dormea în casa sa, alături de concubin, a simțit că cineva o pipăie. Oamenii legii au stabilit că un tânăr de 17 ani a greșit locuința și s-a așejat în același pat cu cei doi.

Băiatul a intrat în locuința unei femeii, s-a așejat în același pat și a început să o pipie. Când și-a dat seama că nu este iubitul ei, femeia a țipat cât a putut de tare. Dezmeticit și el destul de bine, adolescentul a luat-o la fugă, dar a fost prins de concubinul femeii, care a sunat imediat la Poliție.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, un tânăr de 17 ani din Lucieni a intrat în locuința unei femei de 36 de ani din aceeași localitate și, în timp ce această dormea, a început să o atingă. Tânărul a fost prins de concubinul femeii, motivând că, din cauza stării de ebrietate, a greșit locuința”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violare de domiciliu.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult