12th august 2022
Home » Un târgoviștean și-a anunțat sfârșitul pe Facebook. Cum a fost salvat

Un târgoviștean și-a anunțat sfârșitul pe Facebook. Cum a fost salvat

de reporterpenet


Un tânăr de 32 de ani, din Târgoviște, a fost salvat în ultimul moment de la sinucidere. Sătul de problemele cu care se confruntă, a decis să-și pună capăt zilelor. Anunțul a fost postat chiar pe Facebook, iar prietenii săi și Poliția i-au salvat viața.

Tânărul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de adio tulburător: „Este timpul să-mi iau adio de la voi! Mulțumesc”

Anunţ sinucigaş făcut de un tânăr pe reţelele sociale. „Este timpul să-mi iau adio de la voi“. Îngrijoraţi, prietenii săi au anunţat Poliţia

Mesajele de încurajare ale prietenilor săi nu au întârziat să apară:

”Doar o clipă in iad aduce mai multă suferință decât o mie de vieți pe pământ! Nici nu ne putem inchipui durerea celor de acolo! Nu iti vinde sufletul! Nu este al tău ci e darul lui Dumnezeu! Strigă-L pe Dumnezeu și te va auzi și îți va dărui liniște! Îndrăznește și vorbește-i ca unui Tată pentru că este viu! Amin!”, a spus Locatelli Monica.

„Sfântul Nicolae al cărui nume îl porti sa te ocrotească și sa te ajute sa treci peste momentele grele prin care treci! Gândește te la Dumnezeu și la Maica Domnului și striga după ajutor. Te vor auzi și te vor ajuta. Și apoi mai ai și prieteni care au fost și sunt alături de tine chiar și aici pe Fb.Ai grija de sufletul tău nu lasă deznădejdea sa te doboare. Noua , prietenilor tai de pe Fb ne ești drag și Îți suntem alături. O îmbrățișare cu mult drag”, a scris și Angela Angelica.

Alertați de prietenii tânărului, agenții de la Poliția municipiului Târgoviște au reacționat imediat la apel și au reușit în scurt timp să-l găsească pe tânăr. Era pe o stradă din oraş și voia să se arunce în fața unei mașini.

Oamenii legii l-au condus la spital, unde primește îngrijiri de specialitate, iar acum este în afara oricărui pericol.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult