15th iunie 2024
Home » Una dintre fetele care a murit alături de sora și mama sa a participat la Miss Găești 2023

Una dintre fetele care a murit alături de sora și mama sa a participat la Miss Găești 2023

de reporterpenet

Una dintre fetele care și-a pierdut viața alături de soră și mama sa, a participat la Miss Găești 2023 și avea un viitor strălucit înainte. Ștefania era o fetiță serioasă, frumoasă și cu mult bun simț. Toți cei care au cunoscut-o sunt devastați de pierderea ei

O femeie în vârstă de 49 de ani și fiicele sale, de 6, respectiv 13 ani, au fost găsite moarte, joi, 25 ianuarie 2024. Potrivit SAJ Dâmbovița. Cel mai probabil, ele s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Ștefania Duți, elevă la Liceul „Dr.C.Angelescu” din Găești. FOTO cronica-gaestiului.ro

Ștefania Duți, elevă la Liceul „Dr.C.Angelescu” din Găești. FOTO cronica-gaestiului.ro

Echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa şi pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit în localitatea Morteni, unde trei persoane au fost găsite inconştiente.

Salvatorii au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Directorul SAJ Dâmboviţa, Mihail Gheorghe, a declarat că victimele sunt o femeie şi fiicele acesteia, cu vârste de 6, respectiv 13 ani. Acesta a precizat că ele au fost, cel mai probabil, intoxicate cu monoxid de carbon provenit de la o sobă.

Nenorocirea de la Morteni a produs o undă de șoc în comunitatea locală. Cele două fetițe și mama lor au fost găsite fără suflare, cel mai probabil din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Una dintre fetițele care și-au pierdut viața este Ștefania Duți, elevă la Liceul „Dr.C.Angelescu” din Găești și fostă concurentă la Miss Găești 2023. Frumoasa adolescentă tocmai se înscrisese și la ediția din acest an.

Ștefania era o fetiță serioasă, frumoasă și cu mult bun simț, spun apropiații, care sunt devastați de pierderea ei.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult