30th iunie 2022
Home » Unde dai și unde crapă. Un bărbat s-a plâns Poliției că a fost bătut de concubina sa

Unde dai și unde crapă. Un bărbat s-a plâns Poliției că a fost bătut de concubina sa

de reporterpenet
FOTO: cronica-gaestiului.ro

FOTO: cronica-gaestiului.ro

Un bărbat în toată firea a ajuns la Poliția din Găești, acolo unde acesta și-a reclamat concubina, despre care spune că l-a bătut.

Tânărul, de fel din comuna Cobia, s-a plans la Poliţie că a fost bătut de concubină într-o piaţă publică, în văzul tuturor. Nu a suportat ideea şi s-a dus la Poliţie cu o zgârietură pe faţă şi cu buza spartă.
În realitate însă femeia are şi ea capul plin de cucuie, potrivit cronica-gaestiului.ro, fiind bătută de individ timp de un an.
Motivul „corecţiilor” pe care le primea frecvent a fost cheltuirea banilor casei la păcănele de către bărbatul cu muşchi. În urmă cu  câteva zile femeia a fugit de la casa bătăuşului cu ce a fost pe ea, în plină noapte,  şi a cerut ajutor autorităţilor.
Femeia munceşte cu ziua prin Piaţa „Sf. Ilie” din Găeşti. Atât bărbatul, care are deja un dosar penal pentru faptele sale de violenţă, cât şi iubita sa au fost amendaţi cu câte 100 de lei de Poliţia din Găeşti, după ce au depus fiecare plângeri pentru lovire.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult