7th martie 2021
Home » Unde se ascundea un umărit general. Apeluri disperate la Poliția Locală

Unde se ascundea un umărit general. Apeluri disperate la Poliția Locală

de reporterpenet

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază, din Târgoviște, în timp ce erau în căutare de oameni ai străzii, au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană suspectă se adăpostea la etajul 1 al unui bloc situat în Aleea Trandafirilor din municipiu.

Totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 21.30. „Ca urmare, polițiștii locali l-au depistat pe numitul T.F., în vârstă de 44 ani, din Târgoviște, iar în urma verificărilor de stabilire a identității, au constatat faptul că persoana în cauză este urmărită general având mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Târgoviște. În aceste condiții, s-a luat măsura conducerii suspectului la sediul Poliției Municipiului Târgoviște și predarea acestuia organelor competente pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Târgoviște.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult