29th noiembrie 2021
Home » Vaccinare la chiuvetă. Pentru ce sumă și-a riscat caeriera un medic de familie și situația fotbaliștilor din Pucioasa, cu certificate false de vaccinare

Vaccinare la chiuvetă. Pentru ce sumă și-a riscat caeriera un medic de familie și situația fotbaliștilor din Pucioasa, cu certificate false de vaccinare

de reporterpenet

O anchetă de proporții a fost pornită în Dâmbovița, în urma unor informații potrivit cărora, mai mulți fotbaliști ai unei echipe de liga a treia, din Pucioasa, ar fi fost vaccinați doar pe hârtie de medicul de familie, primind, astfel, certificate false de vaccinare.

Medicul a oferit astfel dovada unui grup de 10 fotbalişti din Pucioasa, încasând şi decontarea vaccinării.
Un mijlocul acestui scandal este o doctoriţă din Aninoasa, medic de familie în Corbii Mari, are 47 ani. Daniela Mitre este chiar soţia conducătorului clubului de fotbal din Pucioasa, Asociaţia Sportivă Fotbal Club Pucioasa, aflat în Liga a treia.
De la această echipă provin şi jucătorii care ar fi fost vaccinaţi „la chiuvetă”.
Anchetatorii spun că doctoriţa i-ar fi ajutat astfel pe fotbaliştii soţului ei, George Cristian Mitrea (50 ani), să participe la competiţiile sportive. Anchetatorii consideră că el a instigat-o la această faptă.

Discuţie reporter Tv – doctoriţa acuzată:

„Atât voiam să vă întreb, fotbaliştii au trecut pe aici pe dvs., s-au vaccinat? Da, sigur. Câţi, dna doctor? 13. Şi de ce sunt percheziţii? La o sesizare. Deci sigur vaccinaţi. Aţi fost instigată de sotuţ dv.s, aşa cum susţin anchetatrii? Are vreo implicare soţul dvs.? Nu, este un grup şi probabail de aici se fac…Ar fi pericol să intre pe teren dacă nu sunt vaccinaţi? Sunt testaţi”, a declarat Daniela Mitre, medicul de familie.
Poliţiştii din Dâmboviţa au efectuat, în această dimineaţă, trei percheziţii domiciliare în Pucioasa, Corbii Mari şi Aninoasa, din judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite de înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic.
Prin eliberarea adeverinţelor false de vaccinare, doctoriţa ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor.
„Este un control pentru vaccinare cu Johnson & Johnson. Fotbaştii de la Pucioasa au venit aici la vaccinare. Cred că au fost mai bine de 20 de fotbalişti, pe unii îi pot recunoaşte”, a precizat Gheorghe Mădălina, asistenta în centrul de vaccinare unde s-ar fi vaccinat fotbaliştii.
Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi dispunerea măsurilor legale.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult