27th mai 2022
Home » Val de infectări, în Dâmbovița. Opt comune intrate în scenariul galben, în primul weekend de după Revelion

Val de infectări, în Dâmbovița. Opt comune intrate în scenariul galben, în primul weekend de după Revelion

de reporterpenet

După petrecerile de Crăciun și Revelion a crescut vertiginos numărul cazurilor de infectare cu virusul Sars-cov-2. În primul weekend de după Anul Nou au fost semnalate și primele depășiri ale „nivelului de atenție” în privința infectărilor, respectiv scenariul galben, în județul Dâmbovița.

Potrivit datelor transmise de Instituția Prefectului Dâmbovița, duminică, opt comune depășiseră rata de incidență de 1,50 și se află sub scenariul Galben.

Este vorba de Tătărani (4 la mie), Văleni Dâmbovița (1,68 la mie), Vârfuri (2,79 la mie), Răzvad (1,92 la mie), Vleni Dâmbovița (1,68 la mie), Șotânga, (1,57 la mie), Aninoasa (1,56 la mie), Cornățelu (1,51 la mie) și Râu alb (1,5 la mie). Cele mai multe cazuri înregistrare, respectiv 105, le are Târgoviște, însă incidența în reședința județului este de 1,15.

La nivel național, Autorităţile anunţă 4.712 de noi cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică. Numărul deceselor a scăzut, în ultimele 24 de ore înregistrându-se 14.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult