22nd martie 2023
Home » „Valul Renovării” pentru 16 blocuri din Târgoviște

„Valul Renovării” pentru 16 blocuri din Târgoviște

de reporterpenet

Primarului Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a semnat contracte de finanțare în valoare de 50.500.000 lei, într-o singură zi, pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Târgoviște.

Contractele au fost semnat la finalul săptămânii trecute, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C5 – Valul Renovării. Este vorba de 4 contracte de finanțare, a căror valoare însumează 50.500.000 lei și care vizează eficientizarea energetică a 16 blocuri de locuințe din municipiul Târgoviște.

„Este începutul celei mai importante campanii de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din orașul nostru, campanie care va continua cu proiectele finanțate prin Programul Operațional Regional, în cadrul cărora cota locală de contribuție nu va depăși 5%”, a preciat primarul Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult