21st mai 2024
Home » VIDEO BABEL FAST 2017. 1000facez și White Mahala în concert, la Babel

VIDEO BABEL FAST 2017. 1000facez și White Mahala în concert, la Babel

de reporterpenet

Imagini pentru WHITE MAHALA

BABEL FAST 2017. Mai sunt doar două zile de spectacole de primă mână la Târgoviște. Astăzi vom avea parte de teatru de la ora 18.00, iar de la ora 21.00 două trupe vor susține concerte în fața Prefecturii.

Până acum, la Babel Fast 2017 au putut fi urmărite trupe de teatru din 13 țări. De asemenea, trupe precum Bordo Sarkany, Trooper (din Târgoviște!), WildSide, Taraful de la Gorj, Htheththemeth, Lazuz, Battle of the Sound, White Mahala și Emperers of Rome au susținut recitaluri pe platoul din fața Prefecturii Dâmbovița, în Piața Tricolorului.

PROGRAM BABEL FAST 2017

SÂMBĂTĂ, 10 IUNIE

18:00 – Sala Mare, 20 de tăceri, regia: Charles Chemin, Groupe Karol Karol, Franţa; 1h 20 min.

21:00 – Platoul Prefecturii, Recital ITRAN, Algeria

21:15 – Platoul Prefecturii, Concert 1000facez, Republica Moldova

21:30 – Platoul Prefecturii, Concert WHITE MAHALA, România

22:00 – Sala Mare, Salonul nr. 6, după A. P. Cehov, regia: Dumitru Acriș, Teatrul Tony Bulandra; 2h 15 min. (fără pauză)

23:00 – King Pub, Petrecere Coreeană

1000facez

1000facez este o trupa de punk/indie/electronic rock din Chisinau, lansata in 2013 si care are in componenta pe Lega Beaverman – bass/guitar/vocals; Den – guitar; Jack – drumz.

In muzica lor se simt influente de la Pendulum, Rancid, The Transplants, Prodigy, Anti Flag, Spor, Пси(х)ея, adaugate peste mici doze din spiritul anilor 70-80.

White Mahala

White Mahala este o trupă înființată în 2013, iar prima dată a cântat în deschiderea concertului Oscar Benton ‘Still alive’.

Ovidiu Niculescu, solistul trupei, este un îndrăgit actor şi om de televiziune, cunoscut publicului din filme ca Restul e tăcere (Leon), La cap, la bani, la oase (Harpon), serialul Băieți buni (Bilă) sau programe TV precum Faci față, faci bani sau Cireaşa de pe tort. Ceilalti membrii ai trupei sunt muzicieni și instrumentiști cu o vastă experiență scenică: Daniel Nicolae la clape (Mihai Mărgineanu-4 albume, Nicola, K-risma), Silviu Enache la chitară (K-rismă, Grafik și colaborează timp de 5 ani cu Publika, Antract și Candy), Doru Cincă la tobe (Trupa Veche, Zob și colaboreză cu Antract, Candy, Connect-R și Nico). Basistul Călin Vamă este singurul debutant dar al cărui talent și pasiune completază cu originalitate si succes experiența membrilor trupei.

White Mahala cântă muzică veselă și vie, de petrecere, cu influențe de mahala interbelică dar cu sound modern. Versurile sunt autentice, pline de tâlc dar în același timp simple, directe şi comice. Amestecul fericit și neo-boem dintre muzica și versurile trupei fac ca orice petrecere să iasă mai aprinsă, mai frumoasă și mai de neuitat cu White Mahala.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

CITEȘTE ȘI:

VIDEO BABEL FAST 2017. Cum vă place Babel?

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult