30th iunie 2022
Home » VIDEO Cum a fugit de acasă un tânăr arestat la domiciliu, după ce a fost prins de 6 ori fără permis de conducere

VIDEO Cum a fugit de acasă un tânăr arestat la domiciliu, după ce a fost prins de 6 ori fără permis de conducere

de reporterpenet


Tânărul de 23 de ani, din Cobia, prins de șase ori fără permis de conducere, a fost din nou reținut de Poliție, în urma unei alte isprave. Se pare că și-a bătut bunica și a dat foc locuinței, după care a fugit. Acesta era arestat la domiciliu.

În urma izbucnirii incendiului, tânărul a dispărut, fiind căutat de poliţişti. Focul a fost pus chiar de tânărul arestat la domiciliu, care, după ce a incendiat locuinţa, a fugit.
Acesta a fost plasat în arest la domiciliu după ce a bătut un bărbat de 51 de ani, căruia i-a distrus şi maşina. De asemenea, tânărul este acuzat că şi-a agresat şi bunica, în casa căreia locuia.

Poliţiştii l-au găsit pe tânărul fugar, iar pompierii vor stabili cauza incendiului imediat după ce vor reuşi să stingă toate focarele.
Bărbatul se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, după ce a fost prins de 6 ori conducând fără permis. Între timp, şi-a snopit în bătaie un vecin şi i-a distrus autoturismul, însă acesta şi-a retras plângerea, în faţa instanţei, chiar atunci când magistraţii hotărâseră, într-un final, să-l trimită după gratii.
Sătenii din Cobia spun că şi-ar fi snopit în bătaie bunica şi că ar fi împiedicat o rudă bolnavă de cancer şi imobilizată la pat să-şi primească tratamentul şi să fie îngrijită corespunzător.
Tot localnicii mai spun că aruncă cu pietre în oamenii care trec pe stradă şi că ar fi spart chiar şi un parbriz.
Lunea trecută, înainte de a fi prins de Poliţie, l-a rugat pe un vecin să îl ducă la spital, iar la întoarcere i-a atacat tatăl cu maceta şi i-a distrus maşina.
Pentru toate acestea, magistraţii nu au mai stat pe gânduri şi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului recalcitrant.
Deşi magistraţii se hotărâseră să-l trimită o lună după gratii, vecinul bătut şi-a retras plângerea penală şi, astfel, autorităţile s-au întors de unde au plecat. Victima ar fi motivat, în faţa instanţei, că este rudă cu agresorul şi că nu doreşte să continue scandalul în familie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult