15th iunie 2024
Home » VIDEO Dragnea, despre cazul Turcescu: „este ciudat”

VIDEO Dragnea, despre cazul Turcescu: „este ciudat”

de reporterpenet

IMG_20140926_094355

Vicepremierul României, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Târgovişte, despre cazul Turcescu, că este unul ciudat şi că „dacă unii mai sunt, ar fi bine să se elibereze şi ei dacă tot a început perioada asta de eliberare”.

Vicepremierul Liviu Dragnea a mai spus că este greu să comenteze acest caz neavând multe informaţii, la fel cum este să comenteze şi candidatura lui Meleşcanu, care, în opinia sa, este sortită eşecului.

”Cazul Turcescu, pentru mine, este un caz foarte ciudat. Sincer, nu sunt specialist nici în servicii secrete, nici în sisteme de informaţii, mi se pare un caz ciudat, pe de o parte. Pe de altă parte, dincolo de cazul Turcescu, au mai fost în ultimii ani situaţii când oameni de presă foarte răi, deontologi şi foarte, foarte moralişti s-a dovedit a fi oameni care aveau nişte schelete în frigider, pe care le ascundeau foarte bine. Tot la B1 am văzut acum câteva luni în cazul Duicu, un domn Bădin, care, tot aşa, înfiera orice caz de genul ăsta care apărea în ţară şi în înfiera chiar pe Duicu după ce s-a întâmplat, el fiind omul de casă al lui Duicu”, a spus Liviui Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a efectuat, vineri, o vizită de lucru la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, judeţul Dâmboviţa, reabilitat cu fonduri europene. De asemenea, Dragnea a inaugurat la Târgovişte un centru pentru persoane adulte cu handicap şi a semnat două contracte de finanţare pentru şcolile din Tătărani şi Corneşti.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult