29th noiembrie 2021
Home » VIDEO Elevă a Liceului „Iordache Golescu”, victimă a unei răzbunări oribile, la şcoală

VIDEO Elevă a Liceului „Iordache Golescu”, victimă a unei răzbunări oribile, la şcoală

de reporterpenet

eleva-agresata1

Violenţa nu mai are limite la Liceul Tehnologic „Iordache Golescu” din Găeşti. O elevă a fost batjocorită, îmbrâncită şi împiedicată să intre la ore de către 6 colegi de-ai săi, trei fete şi trei băieţi.

Adolescenţii şi-au înconjurat victima, pe care apoi au „încolţit-o”, nelăsând-o să urce scările, spre clasă. Disperată, fata a strigat după ajutorul unei profesoare de serviciu sau de la clasă şi a încercat, de câteva ori, să forţeze blocajul, însă fără succes, scrie cronica-gaestiului.ro.

„Doamnaaa!!!!” „Ţipă până vine doamna!”, i s-a răspuns. „Pe unde ai fost?”, o întrebau derbedeii, care o şi jigneau, în acelaşi timp.

Întreaga scenă, urmărită şi de alţi copii care nu au intervenit, a fost filmată şi postată pe pagina de Facebook a uneia dintre participantele la grozăvie. Agresorii s-au distrat copios pe seama colegei lor, care a fost lăsată să plece abia după ce a izbucnit în lacrimi.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult