26th octombrie 2021
Home » VIDEO Evacuare cu scandal într-o ședință publică, la Moreni. Ce s-a întâmpalt exact

VIDEO Evacuare cu scandal într-o ședință publică, la Moreni. Ce s-a întâmpalt exact

de reporterpenet

evacuare CL Moreni

Doi consilieri locali din Moreni, dar și doi oameni de rând au fost scoși din sala în care avea loc ședința lunară a Consiliului Local Moreni pe motiv că deranjează.

Cei doi cetățeni veniseră să le ceară socoteală aleșilor din Primărie pentru creșterea impozitelor și taxelor locale cu 15% însă Poliția Locală a fost chemată pentru a restabili liniștea și ordinea.

De asemenea, doi consilieri PNL, supărați că cei doi oameni au fost dați afară de la o ședință publică, au cerut socoteală executivului, moment în care au fost și ei evacuați.

Ulterior, ceilalți consilieri ai opoziției au părăsit și ei ședința în semn de protest.

În sală au rămas doar consilierii puterii (PSD 11 consilieri și ALDE 1consilier) și reprezentanții Primăriei Moreni, plus primarul Constantin Dinu (PSD).

Primarul Dinu Constantin a declarat că atât consilierii PNL, cât și cetățenii veniți să asiste la ședință „strigau și jigneau pe toată lumea”.

„Pentru că ei tot timpul strigau și jigneau pe toată lumea, președintele de ședință a cerut evauarea sălii de către cei doi cetățeni, care nu pot interveni în discuțiile dintre consilierii locali, conform legii. După ce i-au evacuat pe cei doi, au continuat scandalul cei doi consilieri PNL și Poliția Locală a fost chemată să îi dea afară și pe ei doi”, a spus edilul.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult