27th mai 2022
Home » VIDEO Lorelai, talent INCREDIBIL. Lecție de viață la Next Star!

VIDEO Lorelai, talent INCREDIBIL. Lecție de viață la Next Star!

de reporterpenet

LORELAI

 

Talentul nu ține cont de înfățișare, iar Lorelai, o fetiță venită pe lume fără brațe și fără femururi dă o uimitoare lecție de viață la Next Star! „Cad de 10 ori și mă ridic de 20”, aceasta este deviza după care se ghidează micuța și toate realizările ei sunt dovada că voința și puterea de a trăi frumos sunt căi sigure către succes.

Doar cu ajutorul degetelor de la picioare, Lorelai cântă la orgă, pictează și scrie poezii, iar la „Next Star” a arătat că are și voce.

”Dumnezeu a făcut din tine un medicament pentru omenire”, îi spune emoționat până la lacrimi Connect-R, cel care îi mărturisește fetiței că datorită ei a avut parte de revelația vieții lui.

Nici jurata Lora nu și-a putut ține lacrimile în fața micuței. Mai ales că Lorelai a interpretat o melodie din repertoriul ei – ”Capu’ Sus”.

În urmă cu zece ani, Veronica Pârvulescu, asistent maternal, a văzut la televizor că o fetiţă fără mâini fusese părăsită la Maternitatea din Târgovişte. A mers să-i facă o vizită şi a fost dragoste la prima vedere. Femeia a decis să o înfieze pe micuţă şi povesteşte că Alberta nu a vorbit timp de trei ani şi nu a mers până la patru ani.

Acum, Alberta are 10 ani şi reuşeşte să schimbe mentalităţi. Fetiţa se află la a patra carte scrisă cu degetele de la picioare. Volumul a fost lansat în weekend, la umbra Turnului Chindiei, printre ruinele vechii Cetăţi de Scaun a Ţării Româneşti, şi se numeşte „Eroii Culturii Dâmboviţene“. În lucrare, micuţa vorbeşte despre personalităţi ale vieţii culturale care încă mai trăiesc sau care au trecut în nefiinţă şi pe care a avut ocazia să le cunoască.

Vorbeşte cu îngerii

Alberta Moşneguţu a strâns zeci de premii la concursuri de muzică, poezie şi pictură. Pictează cu pensulă şi culori la fel de uşor cum tastează la laptop. Fetiţa spune că, de multe ori, se simte vegheată de îngerul ei păzitor şi chiar vorbeşte în gând cu el. Am un înger al meu şi vorbim în gând. Are o voce groasă, bărbătească. Îmi cere să cânt şi spune că sunt una dintre vocile din corul de sus, din cer. De aceea am scris într-o poezie că eu sunt şi în cer, şi pe pământ. El îmi spune cum să scriu şi ce să scriu“.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult