30th iunie 2022
Home » VIDEO Retragerea cu torţe de la Târgovişte

VIDEO Retragerea cu torţe de la Târgovişte

de reporterpenet

RETRAGEREA CU TORTE  53

Peste 100 de soldați cu făclii în mâini au parcurs aproape trei km la ceas de seară pe străzile municipiului Târgoviște, sub privirile pline de admirație ale localnicilor, dornici să asiste la o manifestare de excepție organizată de către Garnizoană Militară din Vechea Cetate de Scaun a Țării Românești.

Atmosfera a fost cu atât mai frumoasă cu cât fanfara a acompaniat militarii pe întreg traseul iar cei mai mici s-au bucurat și de prima zăpada căzută în acest an.

Retragerea cu torțe organizată în cinstea eroilor cu prilejul Zilei Naționale a României a durat aproximativ o oră, la ea participând angajați ai Ministerului Apărării Naționale și ai Ministerului Administrației și de Interne, jandarmi și pompieri militari.

Localnicii și turiștii aflați la Târgoviște pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României au apreciat manifestarea la care au asistat.

Autoritățile locale civile și militare spun că retragerea cu torțe este o manifestare obligatorie în condițiile în care se vrea cinstirea cum se cuvine a eroilor națiunii române și sărbătorirea Zilei Naționale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte Reporterpenet.ro şi pe FACEBOOK.

 

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult