16th aprilie 2021
Home » VIDEO Țiganii din Vizurești u ieșit cu boxa prin sat. ”Ce coronavirus, bă?!”. Poliția: „Culcat”

VIDEO Țiganii din Vizurești u ieșit cu boxa prin sat. ”Ce coronavirus, bă?!”. Poliția: „Culcat”

de reporterpenet

VIDEO Paranghelie în noaptea de Înviere, la cimitir şi prin sat. „aşa se întâmplă la Vizureşti. Ce coronavirus, bă?!” Cum au reacţionat ţiganii când a venit Poliţia
Au sfidat orice restricție și au ieșit, în noaptea de Înviere, în număr mare, pentru a dansa și a bea. Țiganii din Vizurești au organizat o petrecere de zile mari. Totul a început la cimitir, iar distracția a continuat pe străzi. Totul a fost Live pe Facebook.

Ţiganii nu au respectat Ordonanţele Militare şi chiar luau în râs atât Jandarmeria Română cât şi Poliţia.
Totul s-a întâmplat în satul Vizureşti, din comuna dâmboviţeană Ciocăneşti.
Petrecăreţii au mers şi în cimitir şi le-au dat să bea răposaţilor, le-au pus muzică şi au plecat spre casă, cu muzica dată „în blană”, prin sat.
Totul a fost Live pe Facebook, dar nu s-au speriat că forţele de ordine vor veni. Până când au venit i-au culcat la pământ.

„Având în vedere imaginile video postate pe o retea de socializare, in cursul nopitii de 18 spre 19 aprilie, in care mai multe persoane dansează in spaţiul public, fiind incalcate prevederile impuse in perioada starii de urgenţă, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita este abilitat sa comunice urmatoarele:
Politistii din cadrul Politiei Orasului Racari, sprijiniti de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localitatii Vizuresti, unde au identificat persoanele în cauza. Au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale in valoare de 20.000 de lei pentru fiecare si o sanctiune in valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie, conform Ordonantei Militare nr. 3/2020”, se arată într-un comunicat al IJP Dâmboviţa.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult