Cadrele medicale, sosite la faţa locului, au încercat să-l resusciteze, dar, din păcate, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic.
„La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 02:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Mogoşani, s-a produs un accident de circulaţie. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 401A, fără a poseda permis de conducere, ar fi părăsit partea carosabilă, rasturnandu-se cu autoturismul. În urma producerii evenimentului, conducătorul auto a decedat, fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a precizat IPJ Dâmboviţa.
Totodată, din cercetări a reieşit că proprietarul autoturismul ar fi un bărbat din Găeşti.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi furt în scop de folosinţă, fapte prevăzute de art. 192 şi art. 230 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor.