15th iunie 2024
Home » Vineri începe Festivalul Peștera-Padina 2023

Vineri începe Festivalul Peștera-Padina 2023

de reporterpenet

Turiștii care iubesc Munții Bucegi au încă un motiv de sărbătoare. Vineri, 18 august, începe Festivalul Peștera-Padina 2023, al doilea mare festival al verii din Bucegi, după „The Jazz Cave”, care are loc, în fiecare an, în Peștera Ialomiței, numită și „peștera regilor”.

Festivalul Peștera – Padina este organizat de Consiliul Județean Dâmboviţa în Munții Bucegi, în zona telecabinei Peștera. Vor fi trei zile cu muzică pentru toate gusturile și multă voie bună.

 Organizatorii și-au propus ca și în acest an să aducă în fața publicului artiști de renume. În cele trei zile de festival spectatorii se vor bucura ascultând mai multe genuri muzicale: muzică populară, rock și latino.

Așadar, prima zi, vineri – 18 august 2023, este dedicată muzicii populare. Vor urca pe scenă Gheorghe Turda, Ionuț și Doinița Dolănescu, Nicoleta Vasile, Yuriy Tsiple, Ileana Pavelescu, Loredana Dobrescu, Florentina Mîinea și acordeonistul Marian Mateescu.

Sâmbătă, 19 august, vor cânta Direcția 5 și Lovebite, iar duminică, 20 august, vor încinge atmosfera în Bucegi Pepe și Bere Gratis.

În această perioadă se desfășoară cea de-a treia ediţie a festivalului The Jazz Cave, 16 – 18 august.

Festivalul „ Peștera – Padina” își propune să promoveze protejarea naturii, să contribuie la educaţia montană a turiştilor și să seteze o direcţie în oferirea de activităţi de divertisment fără a periclita cadrul natural.

Prin acest eveniment se urmărește promovarea potenţialului turistic din Masivul Bucegi, realizarea unor spectacole şi a unor momente culturale inedite, educarea participanţilor în protejarea mediului înconjurător şi practicarea mişcării în aer liber.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult