2nd martie 2021
Home » Vio Transgrup, afaceri de peste 150 mil. lei. + 21% față de 2019

Vio Transgrup, afaceri de peste 150 mil. lei. + 21% față de 2019

de reporterpenet

Transportatorul de marfă Vio Transgrup din judeţul Dâmboviţa, con­trolat de antreprenorul Viorel Angelescu, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de 150,7 mil. lei (31,8 mil. euro).

Cifrele sut în creştere cu 21% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finan­ţelor.

Compania a realizat anul trecut un profit net de 10,1 mil. lei (2,1 mil. euro), mai mult cu 12,5% faţă de anul precedent, având un număr mediu de 163 de angajaţi, conform informaţiilor publice.

Vio Transgrup desfăşoară activităţi de transport mărfuri generale complet sau în sistem de grupaj, precum şi transportul mărfurilor ce necesită temperatură controlată sau mărfuri periculoase (ADR), atât în spaţiul românesc cât şi în cel european. Com­pania dispune de o flotă proprie de 100 de camioane dotate pentru trans­port de securitate şi temperatură con­trolată, potrivit informaţiilor existente pe site-ul Vio Transgrup.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm să intri în comunitatea REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult