16th aprilie 2021
Home » Vodafone deschide un centru de servicii IT la Bucuresti. Va angaja aici 2.000 de persoane

Vodafone deschide un centru de servicii IT la Bucuresti. Va angaja aici 2.000 de persoane

de reporterpenet

vodafone_article-main-image

Vodafone a inaugurat, ieri, un centru de servicii si suport IT la Bucuresti, unde va angaja in urmatorii trei ani 2.000 de persoane, si care va deservi sase operatori ai grupului, din Marea Britanie, Spania, Italia, Germania si Irlanda.

Pana la sfarsitul anului, in centru vor lucra 750 de persoane, urmand ca in urmatorii doi-trei ani numarul acestora sa creasca la 2.000.

Noul Shared Services Center de langa Obor angajeaza tineri pentru a oferi customer support pentru Germania, Italia, Spania, Irlanda si Marea Britanie. In consecinta, pe langa interes pentru zona de comunicatii si IT, este necesar sa vorbesti fluent una dintre limbile statelor enumerate mai sus. Practic, angajatii din SSC vor oferi consultanta si suport pentru circa 90 de milioane de oameni.

„Cele trei motive pentru care Romania a fost aleasa pentru a deschide acest centru sunt pasiunea pentru IT, faptul ca se pot gasi usor vorbitori de limbi straine si, nu in ultimul rand, dorinta de a invata si a se perfectiona. Pentru noii angajati asiguram cursuri de pregatire pentru o perioada de 1-3 luni”, mai spune CEO-ul Vodafone.

Ca si canale de comunicare, asistenta este oferita telefonic, prin chat online sau in regin de back-office. Pe zona de IT, serviciile oferite de VSS Romania constau in operatiuni de tip help desk, pentru activitatile interne ale Vodafone Group si ale celor cinci divizii mentionate, la care se adauga managementul aplicatiilor IT si administrarea bazelor de date.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult