13th mai 2021
Home » Ziua Porților Deschise la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu

Ziua Porților Deschise la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu

de reporterpenet

Biblioteca Judeteaana

Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte din cadrul Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu  Dâmboviţa organizează în data de 12 octombrie 2016 prima ediție a Zilei Porților Deschise pentru a marca Ziua Mondială a Educației și a acoperi nevoia de informare a comunităților locale.

Programul este următorul:

– ora 09,30 – 10,00 – Înregistrarea participanților. Deschiderea lucrărilor.
– ora 10,00 – 12,30 – Educația în domeniul proprietății industriale – o nevoie stringentă a României – seminar cu participarea unor studenți de la Facultatea de Drept, Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia din Târgoviște, Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște, Seminarul Teologic Sf. Ioan Gură de Aur Târgoviște, Liceul Teoretic Ion Heliade Rădulescu Târgoviște. Experți din cadrul Oficiului de stat pentru invenții și mărci vor prezenta pe teme precum: marcă comunitară; design comunitar; rolul protecției prin brevet de invenție în diseminarea culturii de Proprietatea Industrială în mediul universitar.
– ora 12,30 – 13,00 – reprezentație de teatru forum cu tema Furtul proprietății intelectuale pe înțelesul tuturor. Prezintă echipa de voluntari a Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște.
– ora 13,00 – 13,15 – Vernisajul expoziției de antichități cu tema Fascinanta evoluție a invențiilor. Prezintă Bogdan Constantin Neculăescu – colecționar.
– ora 13,15 – 13,30 – Concluzii. Evaluare. Închiderea lucrărilor. Plecarea participanților.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult