21st mai 2024
Home » Bărbat din Dâmbovița salvat în ultima clipă. A înghițit un cocktail de medicamente pentru a-și lua viața

Bărbat din Dâmbovița salvat în ultima clipă. A înghițit un cocktail de medicamente pentru a-și lua viața

de reporterpenet

Un bărbat care a plecat de acasă, ameninţând că se sinucide, a fost găsit de poliţiştii din Dâmbovița. El a fost dus la spital, existând suspiciunea că a ingerat un cocktail de medicamente.

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care a plecat de acasă, marţi, ameninţând că se sinucide, a fost căutat şi găsit de poliţişti, după ce soţia lui a cerut sprijinul autorităţilor. Pentru că există suspiciunea că bărbatul a înghiţit mai multe medicamente dizolvate într-un lichid, el a fost dus la spital.

Poliţiştii din Dâmboviţa s-au mobilizat şi au pornit în căutarea bărbatului în vârstă de 62 de ani, din localitatea Sălcuţa, după ce soţia acestuia a mers la o secţie de Poliţie, marţi, în jurul orei 13, şi a anunţat că soţul ei a plecat de acasă, ameninţând că se sinucide.

Mai multe echipe au pornit în căutarea bărbatului, în oraşul Titu, dar şi în comunele învecinate.

”Bărbatul a fost identificat de poliţişti pe un câmp între localităţile Lunguleţu şi Titu, având un recipient de 2 litri în care ar fi dizolvat mai multe medicamente pe care le-ar fi consumat”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Dâmboviţa.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Ar putea sa te intereseze

Lasa comentariu

* Folosind acest serviciu iti dai acordul ca site-ul nostru sa stocheze datele tale pentru a putea raspunde cerintelor.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseste cookies pentru o experienta cat mai placuta a utilizatorilor. Nu stocam si nu folosim datele tale personale, decat daca optezi pentru newsletter, sau sectiunea de comentarii, pentru a putea sa-ti raspundem, sau sa-ti trimitem cele mai noi articole. Presupunem ca esti de acord cu acest lucru, dar, poti sa alegi Accept Citeste mai mult